Workshop Veilig online bankieren

Hoe beschermt u online uw geld en uzelf? En hoe zorgt u ervoor dat u veilig en slim online bankiert? U hoort het tijdens onze gratis workshop Veilig online bankieren op 9 en 23 oktober 2024. Komt u ook?

Workshop Veilig online bankieren
Nieuws
Datum: 28-08-2024

Als zelfstandig adviseur van RegioBank in Doesburg vinden wij het onze taak om Doesburg en omgeving weerbaarder te maken tegen internetcriminaliteit. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert u:

  • Hoe u internetcriminaliteit herkent.
  • Welke vormen van internetcriminaliteit er zijn.
  • In welke situaties u uw gegevens niet moet delen.
  • Wanneer u een website of e-mail kunt vertrouwen.

Waar en wanneer?

De workshop Veilig online bankieren vindt plaats op woensdag 9 en 23 oktober 2024 van 14.30 tot 16.00 uur bij ons op kantoor in Doesburg (Kerkstraat 15).

Aanmelden

Deelname aan de workshop is helemaal gratis. In verband met het beperkt aantal plaatsen, dient u zich vooraf aan te melden via bankzaken@hypotheekadviespartner.nl. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag